Gå til sidens hovedinnhold

Tusen takk, Roger!

Artikkelen er over 6 år gammel

Leder Dette er en leder. Lederen gir uttrykk for avisens holdning.

Vi drister oss til å ta jobben på vegne av de aller fleste som var til stede under den første Stavernfestivalen på Larvik Golf Arena, også for alle dem som har sekken full av gode minner fra festivaler i Skråvika, og framføre en unison takk til Roger Albin i særdeleshet, men også til grunneier Scilla Treschow Hokholt og alle som har jobbet med festivalen: Tusen takk for at det ikke bare ble rigget til med en stor festival, men også for at lokalsamfunnet nå har fått en ny arena for festivaler og konserter.

For det skal djervhet til for å vrake et suksesskonsept, noe festivalen i Skråvika utvilsomt har vært, og ta med seg innholdet og gi det nye rammer. Særlig siden nettopp intime Skråvika var en viktig del av suksessoppskriften.

Menge var nok skeptiske til flyttingen. Vi vil påstå at svært få gikk skuffet hjem etter endt festival. For det meste er bedre med Larvik Golf Arena. Lyden er bedre, tilbudene til alle flere og mer tilgjengelige, det er mulig å få satt seg ned for alle, det er luftig, omgivelsene er vakre; ja vi kunne ramset opp en hel rekke ting, men konkluderer enkelt og greit med at Stavernfestivalen 2015 ble en stor opplevelse.

Dessuten bør en festival som denne gi stadig større positive utslag i Larvik-samfunnet. Både fordi mange, lokale som tilreisende, får en god opplevelse, og fordi ringvirkningene vil bli stadig større.

Selvfølgelig er det ting som kan utvikles og gjøres bedre, det vil helt sikkert Roger Albin jobbe med sammen med grunneier Scilla Treschow Hokolt, men så langt er det bare en ting å si:

Tusen takk for i år! Vi kommer igjen neste år!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.