Nanset Diskgolf arrangerte klubbmesterskap: – Banen er åpen for alle, og det er plass til flere

Deltakere under klubbmesterskapet 2018. Rett bak pokalene på første rad, finner vi klassevinnerene: Iben Hagen, Håkon Gram Russeltvedt og Anders Rygh Hansen

Deltakere under klubbmesterskapet 2018. Rett bak pokalene på første rad, finner vi klassevinnerene: Iben Hagen, Håkon Gram Russeltvedt og Anders Rygh Hansen Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Diskgolf, eller frisbeegolf om man vil, er en voksende idrett i Norge, så også her i Larvik. Nanset Diskgolfklubb ble stiftet for to år siden, og holder til på Fagerli, i skogsområdet rundt Nanset IF.

DEL

InnsendtFor to helger siden arrangerte klubben sitt andre klubbmesterskap i historien. Konkurransen foregikk på klubbens nye og fantastiske 18-hullsbane. Klubbens leder, Glenn Pedersen, var en stolt mann da han ønsket over 30 deltakere fra 10-50+ år lykke til på de obligatoriske to rundene.

Det ble konkurrert i tre klasser: Open (for de med god erfaring), Amatør (for alle de andre) og i en juniorklasse for de under 18 år. Stemningen og været var upåklagelig. I løpet av de 36 hullene deltakerne skulle igjennom, ble det delt ut både birdier, par, bogey, dobbeltbogey og det som verre var.

Det var jevnt i toppen og det var jevnt i bunn. Midtveis var det rom for pizza og drikke, hvor praten gikk livlig mellom deltakerne over trær som burde blitt kappet, hull som var for vanskelig og teepader som holdt verdensklasse. Mao var det en engasjert gjeng brukte lørdagen sin i Nanset sine skoger.

Det har vært høy dugnadsaktivitet for å få banen klar til bruk.

Det har vært høy dugnadsaktivitet for å få banen klar til bruk. Foto:

Til slutt var det Iben Hagen (Junior), Håkon Gram Russeltvedt (Open), Anders Rygh Hansen (Amatør) som ble klassevinnere. Skjønt var alle enige om at dagen var en seier for Nanset Diskgolf med rekordoppmøte, og frisbeegolf idretten som vi alle er så glade i.

For øvrig vil også klubben fri til nye medlemmer og brukere av banen.

– Banen er åpen for alle, og vi ønsker aktivitet. Det er moro å se at så mange er aktive i idretten, men det er plass til flere. Frisbeegolf er for alle aldre, noe vårt klubbmesterskap viser. Der var det deltakere fra 10 år og opp til godt over 50. Nanset Diskgolf er en ung klubb, og vi ønsker oss flere medlemmer. Spesielt jente/dame- og juniorspillere er ettertraktet, men alle er selvsagt velkomne, forteller styremedlem og amatør, Roy Christian Johnsen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags