Pussig om kattene . . .

Av
Artikkelen er over 11 år gammel
DEL

ØP rapporterer fredag 4. januar at kattene til Agnar Melberg på Omrestranda «ser både friske, velfødde og lekne ut». Veterinær Rolf-Arne Karlsen i Mattilsynet derimot «velger å tro at noen av kattene har bukket under», og han sier at «det skal ha blitt funnet kattelik på stranda har jeg hørt».

Mens Agnar Melberg forteller om nok mat og avtale med lokal veterinær, «velger» Mattilsynet «å tro», og «har hørt». Det er å håpe at det ikke er på det nivået matsikkerheten vår kontrolleres.

I et brev av 20. august til Per Schanche som er leder av Omrestranden interesseorganisasjon som består av hytteeiere, bl.a. familien Broch Knudsen/Nerdrum skriver ordfører Riise Jensen: «Når det gjelder kattene, så har vi et problem i forhold til lover og regler. ¿ Vi jobber fortsatt med å finne de nødvendige hjemler, slik at vi kan få kattene fjernet fra området, og gjerne omplassert dersom det er mulig.»

Omsider har altså ordføreren funnet hjemler.

Det er pussig at en mann som velger å bo i telt og fø på noen katter som mjauer, skal være en slik trussel mot velstanden i Brunlanes.

Det er ikke kattepiss alt som lukter - kan det være eimen av besteborgerlighet og maktmisbruk vi kjenner?

Artikkeltags