Hei alle musikkglade Larviksborgere! I Bølgen foregår det mye av både stort og smått. Der får vi verdifulle opplevelser av forskjellig art, og for enhver smak. Der har vi noe stort som det ikke er alle i Norge forunt å få, vi har opera! En lørdag i måneden har selveste Metropolitan i New York operamatine med direkte digital overføring til de kinoer rundt i verden som har utstyr til å ta inn dette. Det har vi fått i Bølgen, og digital opera på kino er bare fantastisk, både musikalsk og scenisk.

I Oslo har de det på en kino, og der er det utsolgt resten av sesongen frem til sommeren. Opera er nemlig blitt skikkelig trendig etter at Oslo fikk sitt nye operahus. Fra hele landet strømmer det folk til Oslo for å oppleve opera, mens Oslo-folk vi kjenner er innstilt på å dra til Larvik for å oppleve opera - tenk på det!

Så nå må vi sørge for at vi får beholde våre operaforestillinger i Larvik, altså må vi gå mann av huse for å vise at dette vil vi fortsatt ha. Neste forestilling er lørdag 19. desember, med Hoffmanns eventyr, herlig musikk.

Altså - vi ses i operaen i Larvik!