Gå til sidens hovedinnhold

Takker frivillige for stor innsats under leteaksjonen

Artikkelen er over 4 år gammel

En mann i Svarstad ønsker at vi gir en stor rød rose til mannskapene fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp Sanitet, Norske Redningshunder. og Sivilforsvaret for den innsatsen de gjør i forbindelse med leteaksjoner og andre store hendelser.

– Nå var det en stor leteaksjon i Lågendalen etter en mann som var savnet, og de som ledet aksjonen hadde ingen problemer med å skaffe nok mannskaper til å lete. Både Røde Kors og Sivilforsvaret var ute i timevis og også på natten, og hjalp til slik at det hele endte bra, sier mannen.

Les også: Sist noen hørte fra mannen hadde han punktert ved Hvarnes

Godt organisert

Svarstad-mannen vil også skryte av politiet som klarte å organisere leteaksjonen på en flott og effektiv måte, men er mest stolt av frivillige mannskaper som alltid stiller opp.

– Viktigheten av at samfunnet vårt har slike mennesker og organisasjoner kan ikke vurderes høyt nok. De er utrolig viktige for oss, sier mannen.

Les også: Savnet mann (47) er funnet

Funnet i god behold

En 47 år gammel mann ble mandag ettermiddag funnet i Hvarnes etter at han ble savnet under en sykkeltur fra Larvik til Svarstad lørdag kveld, og mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret lette etter mannen i over ett døgn. På det meste var mer enn 50 mennesker ute for å lete etter mannen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.