Gå til sidens hovedinnhold

Fortsetter søket etter savnet kvinne i dag

Artikkelen er over 4 år gammel

Både politiet og Telemark Røde Kors Hjelpekorps setter i dag i gang med nye søk etter Renate Moen (25), som har vært savnet etter at hun forlot en fest i Langesund sent fredag kveld.

Vakthavende jurist ved Sør-Øst politidistrikt, Ingrid Øygarden, sier at de vil ta utgangspunkt i områdene rundt boligen hvor kvinnen var på fest fredag kveld, og kvinnens egen bolig.

Les også: – Vi har fått inn titalls tips

Det skal være cirka et par mil mellom boligen i Langesund hvor hun var på fest og Løvsjøtoppen på Heistad, hvor kvinnen bor.

Politiet vil i løpet av dagen beslutte om et politihelikopter skal settes inn i letingen.

– Full utkalling

Kommunikasjonsrådgiver Bjørn Sodeland i Telemark Røde Kors sier at hjelpekorpset deres har kjørt full utkalling på samtlige korps i Telemark for å bistå i dagens søk.

Les også: (+) Vennene fortsatte letingen etter Renate (25)

– Foreløpig er det 10–12 mann som er klare og på vei til Langesund, og så regner vi med at det kommer flere med i løpet av dagen, sier Sodeland.

Norske Redningshunder bistår også politiet med hunder og hundeførere som nå er på vei til Bamble.

Fant mobiltelefon

Når det gjelder politiets etterforskning, så sier Ingrid Øygarden at de foreløpig ikke har noen vitneobservasjoner av kvinnen etter at hun forlot festen i Langesund rundt midnatt fredag kveld.

– Noen mer konkrete opplysninger har vi dessverre ikke på nåværende tidspunkt. Og så vil det være naturlig å innhente bilder fra videoovervåkingskameraer i området, innhente informasjon fra kollektivtrafikk og taxi, og fra telefoner. Det er noe av det vi jobber med nå i dag, sier Øygarden.

Hun forteller at politiet har funnet en mobiltelefon, men sier at de foreløpig ikke har fått bekreftet at mobiltelefonen tilhører den savnede kvinnen.

– Det er noe av det vi i dag forsøker å få klarhet i, sier Øygarden.

Ber om tips

Politiet jobber videre med å avhøre vitner som var på festen fredag. Foreløpig har ikke politiet noen informasjon om at kvinnen skulle møte noen da hun forlot festen.

– Vi er fortsatt veldig interesserte i tips og opplysninger i saken. De som sitter inne med noe informasjon, må ta kontakt med oss, ber Øygarden.

De som har tips i saken bes ringe politiet på telefon: 02800.

Kommentarer til denne saken