Fullsatt sal for «Løft Larvik»

Artikkelen er over 5 år gammel

Prosjekt Løft Larvik ble lansert med fullt trøkk. Mandag kveld ble en fullsatt sal med på moroa. Video fra folkemøtet er klar tirsdag morgen.

DEL

For hele Larvik-samfunnet

- Det har vært en utrolig respons på Løft Larvik etter at prosjektet ble lansert fredag kveld. Nå gleder vi oss til kveldens kick off. Jeg har fått en del forespørsler på om dette bare er for Larvik sentrum, og da er det på sin plass å presisere at dette gjelder hele Larvik-samfunnet, hele kommunen fra nord til sør, fra øst til vest. Derfor er det viktig at folk fra hele kommunen også engasjerer seg, sier en av initiativtakerne, Per Chr. Andersen.

– Vi håper og tror det blir fullt hus på Sanden scene. Vi legger opp til en jubelkveld av de sjeldne. Prosjekt Løft Larvik skal presenteres, mange med hjerte for byen og distriktet skal si sitt og det blir selvfølgelig også underholdning fra scenen, forteller Tore Møgster, en av initiativtakerne til Løft Larvik.

Er med: Bjørn Erik Helgeland blir å finne med mikrofon ute i salen.

Er med: Bjørn Erik Helgeland blir å finne med mikrofon ute i salen.

Publikum viktigst

Nils-Erik Kvamme, ØP-journalist med lang erfaring også fra scenen, skal lede det hele.

– De viktigste deltakerne på Sanden scene denne kvelden blir publikum. Dette er et kick off for en gryende folkebevegelse. Da trenger vi også flotte gjester, dyktige entertainere og lokale musikere. Målet er å gjenskape folkefesten med priser til enkeltpersoner og foreninger som gjør en ekstra innsats for lokalmiljøet.

Med seg får han flere, bl.a. Bjørn Erik Helgeland som denne gang skal være ute i salen med mikrofon for å få med folket som møter opp på denne lanseringskvelden.

To prosjekter

Sentralt i Løft Larvik står foreløpig to prosjekter, Folkefest og kåring av folk og lag, i tillegg til Årets Løft, et prosjekt som skal glede mange og berike distriktet. Hvilket prosjekt det blir i 2016, blir avslørt under møte mandag.

– Folk kan komme bare for å høre på og juble med, men det blir også mulighet til både å mingle etter selve programmet og ikke minst å melde fra om at man gjerne vil være med på å bidra til Løft Larvik. Målet er å skape en folkebevegelse, avslutter Tore Møgster.

Møtet på Sanden blir også streamet live på op.no.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.