Er du god på gitarriff?

  Artikkelen er over 3 år gammel

  Kan du navnene på disse ti låtene, kan du vinne festivalpass

  DEL

  Er du god på gitar, eller bare glad i musikk, har du garantert hørt disse gitarriffene tidligere. Velkjente låter, som får det til å rykke i rockefoten, og får en til å tenke noen tiår tilbake i tid. Vet du i tillegg hva låtene heter, og hvilken gruppe/artist som spilte inn låten og gjorde den kjent, kan du vinne to festivalpass til Larvik Gitarfestival 11. - 13. mars i Bølgen neste år.

  Det for anledningen sammensatte bandet «The Løfters», hadde en forrykende start på kickoff til «Løft Larvik» i Bølgen mandag. Bandet med gitaristene Kai Bakke, Kim Bono Granaas, Fred Ove Halvorsen i front, Torger Bakke på bass og Boss Næss på trommer, er alle erfarne musikere fra Larvik. De har aldri tidligere spilt sammen, men høstet stor applaus for sine opptredener. I åpningen på folkemøtet tryllet de fram et ti-talls riff fra kjente og mye spilte låter opp gjennom årene.

  Nå lurer vi på om du husker titlene på låtene og navnet på artisten/gruppen som gjorde låten.

  Vet du det, sender du en mail til nettavisa@op.no ,og du er da med i trekningen om to festivalpass til Larvik Gitarfestival.

  Fristen for innsendelse er fredag 23. 10 klokken 16.00. Den heldige vinneren blir kontaktet.

  Under årets gitarfestival hadde arrangørene klart å signere kontrakt med én av verdens hotteste gitarister, Al Di Meola. I tillegg var Andy Timmons, Knut Reiersrud og Christina Sandsengen blant de mange som var å finne på plakaten.

  For syvende år på rad arrangeres Larvik Gitarfestival i helgen 11.- 13.- mars 2016. Tre dager til ende med konserter innen rock, jazz, klassisk, blues osv. Foreløpig har arrangørene varslet at Dream Police og Troy Grady blir to av trekkplastrene til festivalen. Det blir helt sikkert mye å glede seg til om du er musikkinteressert.

  Artikkeltags