Nesten 1000 har stemt – frist til kl. 16.00

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er stor interesse for stemme fram vinneren av Inkluderingsprisen. Du har frist fram til kl.16.00 for å stemme.

DEL

Det er i forbindelse med Løft Larviks store Folkefest på Tollerodden søndag at prisene skal deles ut. Seks sterke kandidater er nominert, og det er dere lesere som skal kåre vinneren. I tillegg til selve vinneren, som får en sjekk på kr 10.000,- til bruk for nettopp ytterligere inkluderingsarbeide, får de to neste på lista kr 5.000,-

HER KAN DU STEMME:  Hvem vil du skal vinne inkluderingsprisen? 

De seks du kan stemme på er Fram fotball, Østre Halsen skolekorps, Berg skolekorps, Nanset kirke, Fargespill og Larvik Turn IPU. Alle jobber godt med inkludering, med forskjellige utgangspunkt.

Torsdag morgen hadde nesten 800 vært inne og stemt. Selve avstemningen blir stengt kl. 16.00 i dag torsdag, så hvis du vil løfte fram en av de seks kandidatene, må du gjøre det nå.

For å stemme må du registrere deg med mailadresse, dette for at ingen stemme skal telle mer enn en gang. Noen har registrert samme adresse flere ganger, men det hjelper ikke, for da stemmene skal telles opp, blir disse tatt bort.

Hvordan stillingen er nå, har vi for oss selv, men vi kan si at det er flere som kan vinne! Så det er viktig å gå inn og støtte din favoritt.

Les mer: Derfor skal hun servere gratis førsteklasses thaimat på Tollerodden

Og premieutdelingen blir på Løft Larviks folkefest søndag ettermiddag på Tollerodden.

Der blir det også underholdning fra to scener, aktiviteter rettet mot barn og stort internasjonalt matmarked.

Les mer: Mer kompakt, men like stor folkefest

Populært: Folkefesten i fjor trakk svært mange til Tollerodden. Arrangøren har ambisjoner om å trekke ennå flere i år.

Populært: Folkefesten i fjor trakk svært mange til Tollerodden. Arrangøren har ambisjoner om å trekke ennå flere i år. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken