Topp tre er klar - men hvem er vinneren?

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble Nanset kirke, Fargespill og Larvik Turn IPU som endte i toppen da leserne kåret vinneren av den nyopprettede Inkluderingsprisen.

DEL

Alle tre skal hedres under Folkefesten på Tollerodden søndag, og hvem som vinner blir først offentliggjort under selve Folkefesten. Premieutdelingen skjer rett før Ila Autos avsluttende konsert, ca. kl. 15.00.

Det var svært jevnt mellom disse tre gode kandidatene, og under 30 stemmer skilte de. Prisen er opprettet for å heie fram inkluderingsarbeidet i lag og organisasjoner. Og alle de tre jobber bevisst med dette, på hver sine måter.

Vinneren får 10.000 kroner til videre jobb med inkludering, mens de to andre får 5.000 kr hver.

Les mer: Mer kompakt, men like stor folkefest

I Nanset kirke skjer det både på arrangementet Seinfredag og i menighetens Ten Sing kor. Larvik Turn IPU jobber med håndball og fotball for psykisk utviklingshemmede, mens Fargespill er et konsertkonsept i regi av Larvik kommune, og sånn sett ikke en men i høy grad et inkluderende og flerkulturelt prosjekt.

Les mer: Hvem vil du skal vinne inkluderingsprisen?

Når et gjelder priser på Folkefesten i regi av Løft Larvik og kulturetaten i Larvik kommune, så vil det også bli delt ut en pris til beste mattelt. For en viktig del av festen blir mat, der representanter fra åtte land skal servere smakebiter fra sine respektive land. Og en jury skal plukke ut det landet som på best mulig måte presenterer seg selv og sin mat.

Alt på Folkefesten er gratis – også smaksprøver på mat, is til barna og kaffe til de voksne. i tillegg til masse underholdning.

Det er mange bedrifter fra næringslivet i Larvik som finansierer festen, i tillegg til at kulturetaten i Larvik kommune – og flere frivillige i arrangementskomiteen, har gjort jobben med å rigge det hele i stand.

For sammen å løfte fram det gode i Larvik.

Les mer: Derfor skal hun servere gratis førsteklasses thaimat på Tollerodden

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken