Folkefest-planene tar form

Jobber mot fest: Komiteen som jobber med planleggingen av folkefesten 11. juni. Fra venstre: Camilla Bjørnum, Kristin Onshus, Herman Sannerholt og Anne Andersen. Foto: Terje Svendsen

Jobber mot fest: Komiteen som jobber med planleggingen av folkefesten 11. juni. Fra venstre: Camilla Bjørnum, Kristin Onshus, Herman Sannerholt og Anne Andersen. Foto: Terje Svendsen

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag 11. juni skal det syde og koke i hele indre havn når Løft Larvik inviterer til tidenes folkefest. Og planene for festen er snart klare.

DEL

– Mye begynner å ta form, men mye gjenstår også. Det som er sikkert er at dette ser ut til å bli en kjempefest for larviksfolk og med larviksfolk i alle roller, og der vi virkelig skal feire oss selv, sier Camilla Bjørnum, som leder gruppa som jobber med selve programmet for folkefesten i Løft Larvik.

Senter på Tollerodden

Bjørnum forteller at det så langt ser ut som om senter for festdagen kommer til å være på området ved Tollerodden.

– Et sjarmerende sted, og fint som et hovedpunkt, men det kommer til å skje ting i hele indre havn også. Dette er jo en fest som skal holde på fra tidlig på dagen til sent på kvelden, så vi må bruke hele sjøfronten vår. Her skal det syde og koke hele veien, sier hun.

Les også: Inviterer til tidenes folkefest i Indre havn

Lokale innslag

Planene for festen er under utarbeidelse, og mye er alt klart.

– Her skal det i alle fall satses på lokale krefter, og vi har allerede fått ja fra idol-deltaker Eirik Næss og fra Hedda Aronsen. Lokalt band skal avslutte dagen med skikkelig trøkk, og før det har det gått slag i slag hele dagen, forteller Bjørnum.

– Dette blir virkelig en dag for hele familien, og med underholdning og aktiviteter som passer alle, legger hun til.

Tar imot innspill

Selv om mye er på plass, sier Camilla Bjørnum at komiteen fortsatt gjerne tar imot innspill og ideer til ting som kan skje under festen.

– Det er viktig at det er lokale innslag som preger denne festen. Gamle og kommende stjerner, foreninger eller enkeltpersoner. Vi er stolte av byen vår og av alle som bor her, og det skal vi vise fram for hverandre 11. juni, sier Bjørnum.

Les også: Blir Nina årets medarbeider?

Folkeprisene

I løpet av dagen skal også Løft Larviks folkepriser deles ut.

Når festen er avsluttet på kvelden er det klart hvem som har fått prisene for «årets skoleprosjekt», «årets arrangement», «årets forening», «årets nabo», «årets framsnakker» og «årets medarbeider».

Send inn forslag til kandidater til oss på adressen folkefest@op.no, så legger vi ut kandidatene til avstemming på nettavisa vår.

Merk e-posten med hvilken pris du foreslår kandidat til.

Les også: Løftegeneralen

Les også: Styrker kvinneandelen

Les også: Var best på å gjette gitarriff

Les også: Se opptak fra «Løft Larvik»-kickoff i Bølgen

Les også: Molo og småbåthavn i løpet av 2016

Les også: «Alle» meldte seg som frivillige

Les også: Fullsatt sal for «Løft Larvik»

Folkefestprisene

Årets skoleprosjekt

Tema hentet fra VIS-prosjektet (Vennskap-Inkludering-Sosial kompetanse).

Årets arrangement

Store som små initiativ som på sin måte løfter fram distriktet.

Årets forening

Larvik kommune har svært mange lag og foreninger som legger ned en kjempeinnsats. Også her ønskes det stor variasjon, for nettopp å vise fram den store bredden.

Årets nabo - få forslag

Har du en nabo som i det små er hjelpsom, en som stiller opp for nabolaget og skaper en trivelig tone. Kom med forslag. Det er mange der ute, og vi er her ute etter en som gjør hverdagen litt bedre for dem rundt seg.

Årets framsnakker

En eller flere som er positive i sin framferd, som ikke snakker Larvik ned, men opp og fram. Mennesker som dyrker muligheter og ikke begrensninger, og som er ivrig etter å fortelle hvor bra det er her. Det være seg hele distriktet eller området/miljøet der hun eller han ferdes til daglig.

Årets medarbeider

Her er vi ute etter en medarbeider/ansatt som gjør det lille ekstra. En som er spesielt positiv og hjelpsom overfor både kollegaer og/eller kunder. En som stiller opp når det trengs.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken