Hvem vil du løfte fram?

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå skal larviksfolk løfte fram naboer, kolleger, foreninger og arrangement. Stem på dine kandidater inne i saken. Du kan stemme til tirsdag klokken 12.00.

DEL

Under Folkefesten på Tollerodden 11. juni skal både foreninger, arrangementer, skoler og enkeltpersoner løftes fram og hedres. Mange har vært med på å nominere gode kandidater. Alle i utgangspunktet verdige vinnere, men noen skal trekkes fram. Og nå er det opp til alle i Larvik å stemme fram hvem som skal vinne prisene.

I kategorien Årets skoleprosjekt, som ble grundig presentert sist lørdag, er det i samråd med skolene besluttet at en jury skal finne fram til tre skoler.

I de øvrige kategoriene er det imidlertid folket som bestemmer. Lenger ned i artikkelen finner du skjemaer der du avgir din stemme. Og kategoriene er Årets framsnakker, Årets medarbeider, Årets arrangement og Årets forening. I utgangspunktet var det også tenkt å kåre Årets nabo, men den kategorien er slått sammen med Årets Framsnakker - en kategori som favner svært bredt, noe også de forskjellige kandidatene forteller om.

Avstemningen foregår her på op.no, men det er bevegelsen Løft Larvik som har tatt initiativ og står bak både utdeling av priser og arrangementet Folkefesten.

- Nå håper vi mange går inn og stemmer. Folkefesten skal nettopp bli en fest for folket i Larvik, og ingen ting er jo mer moro enn å løfte fram både enkeltpersoner og organisasjoner, sier Løft Larvik-general Nils Røsholt, som selvfølgelig skal være seremonimester under utdelingene.

Dette er premiene:

I klassen Årets skole får vinnerne10.000 kroner og de to andre nominerte 5.000 kroner.

I klassen Årets framsnakker og Årets medarbeider er premien en opplevelsespakke med verdi 10.000 kroner.

I klassen Årets forening og Årets arrangement er premien 10.000 kroner.

Avstemningen går fram til tirsdag 7. juni.

Og her er kandidatene (du kan stemme på flere kandidater per kategori):

Les også: Her kan du lese om kandidatene

Artikkeltags