Albert Kryeziu valgte Fram

Larviksgutten Albert Kryeziu (t.v.) og SFs daglige leder, Øystein Ulsnæs, kunne ta frem sine bredeste opprykksglis etter gårsdagens seier mot Notodden. (Foto: Thor Kenneth Løvenfalck)

Larviksgutten Albert Kryeziu (t.v.) og SFs daglige leder, Øystein Ulsnæs, kunne ta frem sine bredeste opprykksglis etter gårsdagens seier mot Notodden. (Foto: Thor Kenneth Løvenfalck) Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel
DEL

Tidligere Sandefjordspiller Albert Kryeziu er klar for Fram. Han valgte gamleklubben framfor Mjøndalen og 1. divisjon.

- Jeg synes alt ser veldig bra ut på Fram. Gode treninger og godt miljø. Det skal bli godt å spille fotball igjen, sier Kryeziu.

Han har vært i Sandefjord Fotballs stall i tre år, men fikk ikke fornyet kontrakten i høst. Derfor har en ny arbeidsgiver vært første prioritet for fotballtalentet.

Tilbudet han fikk fra Mjøndalen, har han derimot avvist.

- Nå kan jeg bo hjemme i Larvik og kanskje få meg en deltidsjobb, sier han og presiserer at det ikke går an å leve av bare å spille fotball i Fram.

- Jeg trives her, og det ser ut som om det er noe på gang. Det merkes på hele miljøet, sier Kryeziu.

Han merker at han har gått fra Tippeligaen til 2. divisjon, men er likevel positivt overrasket over nivået på treningene.

- Det er bra teknisk fotball og høy intensitet. Ikke så stor forskjell fra Sandefjord der. Men på andre felt er forskjellen større. Og det skulle bare mangle, sier han.

Nå skriver han under for ett år i første omgang.

- For meg er det viktig å få kamperfaring igjen, og jeg gleder meg virkelig. Så får vi se hvor det bærer hen etter et år i Fram, sier Albert Kryeziu.

Artikkeltags