Gå til sidens hovedinnhold

Larviksmann vant over én million kroner

Artikkelen er over 4 år gammel

En mann fra Larvik stakk av med toppgevinsten i Nabolaget-trekningen fredag. – Jeg tenkte det ikke kunne være sant, sier den lykkelige mannen.

Larviksmannen, som for tiden befinner seg på jobb i Nordsjøen, klikket seg inn på Facebook fredag kveld. Der kunne han lese at noen i Larvik hadde blitt millionær i Nabolaget.

Etter å ha blitt tipset av sin datter om at det var noen i nærheten av dem som hadde vunnet toppgevinsten i Nabolaget-trekningen fredag, gikk Larviksmannen inn for å sjekke resultatene på appen.

Ved første øyekast telte han kun seks siffer, før det etter hvert gikk opp for ham at han selv hadde stukket av med toppgevinsten.

– Jeg tenkte med en gang at 100.000 kroner er mange penger. Etter at jeg fikk sett et par ganger var det jo snakk om vesentlig mye mer. Jeg tenkte at det ikke kunne være sant. Jeg sover nok ikke godt i natt, forteller den nybakte millionæren til Østlands-Posten fredag kveld.

Les også: Mann sendte hund til angrep på politiet

Vant mer enn bare toppgevinsten

Vinneren hadde levert to kuponger i Nabolaget denne uken og stakk dermed av med hele 1.100.000 kroner, i tillegg til å vinne 100 kroner på det andre Nabolaget i Larvik som ble trukket ut.

– Jeg hadde tilfeldigvis 2 lapper inne, så det ble mer enn bare toppgevinst, forteller mannen.

Det første han gjorde var å ringe hjem.

– Det ble litt feiring på FaceTime med kona og jentene mine, og nå skal feiringen fortsette på lugaren på Gullfaks A, sier han.

Les også: Konkurrent hevder Rema 1000 på Skreppestad bryter loven - men Fylkesmannen kan ikke gjøre noe uansett

Flere kunne juble

Den nybakte millionæren er usikker på hva han vil bruke millionpremien på.

– Det er litt ferskt enda til at jeg har lagt planer for bruk av pengene, påpeker han.

Takket være Larviksmannen kunne også flere av hans naboer juble fredag. De fem nærmeste spillende naboene vant også 100.000 kroner i Nabolaget.

Kommentarer til denne saken