Gå til sidens hovedinnhold

Kvinne fra Vestfold vant over 62,4 mill. kroner

Artikkelen er over 6 år gammel

– Jo tusen takk og huffameg, sa kvinnen da Norsk Tipping ringte.

Kvinnen ønsker å være anonym, men forteller at hun fulgte trekningen underveis og krysset av etter hvert som tallene falt inn onsdag kveld.

– Jeg bare noterte og så ble det fem rette, så da tenkte jeg at nå blir det mye penger, og så ble det seks rette, sa kvinnen da hun fikk telefon fra Hamar etter trekningen.

Da hadde hun hatt høy puls en halvtimes tid, og var fortsatt litt sjokkert over den store gevinsten.

– Jeg leverer både Lotto og VikingLotto, og Grasrotandelen vår gir vi til det lokale idrettslaget. Dette er jo helt hinsides, jeg har ikke rukket å tenke gjennom noe i det hele tatt ennå. Jeg må nok ha litt veiledning, for jeg vet jo ikke hva jeg skal med så mye penger. Nå må jeg først se om jeg får sove, sier hun til Norsk Tipping og humrer.

Det var lykketallspotten som utløste den store premiepotten i VikingLotto onsdag kveld, der kvinnen fikk del i den internasjonale, og en egen norsk lykketallspott.

Siden det var jackpot i spillet var det 138 millioner til fordeling til eventuelle vinnere, slik at den internasjonale førstepremien ble på ca. 25 millioner norske kroner.

I tillegg hadde Norge en lykketallspott på 37 millioner kroner. Dermed kunne Vestfold-kvinnen innkassere 62.498.790 kroner i førstepremie i Norge. De øvrige vinnerne var to fra Finland og en fra Danmark.

Selv om premien var stor, var det langt fra den største i Norge. Fire ganger tidligere har en norsk spiller vunnet over 100 millioner kroner i VikingLotto, og den største premien er på 216 millioner kroner, som en mann fra Troms vant i 2013.

Alle de største premiene er vunnet etter mai 2013.

Kommentarer til denne saken