Gå til sidens hovedinnhold

Løyperapport: Søndag kan det bli flotte forhold

Artikkelen er over 1 år gammel

Ifølge yr.no blir det snøvær natt til lørdag og lørdag formiddag, men søndag morgen er det meldt kaldt vær og utover dagen strålende sol.

Det betyr at det er muligheter for flotte skiforhold i helgen, kanskje til og med med litt nysnø hvis værmeldingen slår til, og ikke minst med sol søndag.

Det er fortsatt muligheter for skiturer, selv om mye regn den siste uka, har gjort snøen veldig våt.

Nanset Ski – Vestmarka

– Vi har cirka en kilometer løype åpen, men etter forholdene at forholdene ikke er så gode etter gårsdagens regn. Det er meldt snø de neste dagene og løypene vil bli preparert dersom det kommer nok snø, melder Nanset Ski.

Larvik Ski – UTD Snøpark

Fortsatt muligheter for skitur melder Larvik Ski.

– UTD snøpark vil ha nykjørte løyper fredag kveld. Vi har ventet med å kjøre løyper til det blir kaldere vær. Mye regn gjør snøen veldig våt, men ventet opphold og kaldere vær skal løypene bli fine igjen.

Skiklubben melder også om at det er flotte forhold rundt lavvoen og grillen.

– Vi har en enkel grill i år, siden den flotte fine bålpanna ble stjålet sist vinter. Akebakken er fortsatt fin. God aketur og skitur hilsen Larvik ski.

Kvelde skiarena

Oppkjørte løyper: 5.5 km.

Stilart: skøyting og klassisk.

Sist oppkjørt: Vi kjører opp nytt lørdag morgen.

Info: Vi venter med og kjøre opp til lørdag morgen når kulda slår til igjen. Vi har en stor snøhaug som ble produsert i vinter som vil bli kjørt ut til uka. Lysløypa er åpen for alle og det er akebakke og mulighet for å grille her.

Arrangement: Torsdag 14. mas er det klubbmesterskap hvor alle er velkommen.

Vindfjellsamarbeidet

Det har vært noen dager med mildvær igjen og med nedbør skiftende mellom regn, sludd og snø. Det har resultert i et påfyll av snø, så vi skal preparere en del av løypene fredag.

– Fra og med fredag varsles det heldigvis noe kjøligere vær framover, så det er alle muligheter for fine skiturer fortsatt. Videre preparering avhenger av været de neste dagene.

Svarstad/Holemyra

Svarstad sentrum fikk ti cm våt snø natt til torsdag. Holemyras Venner melder at man ser an været. Så fort det ser greit ut vil det bli kjørt løyper før helga. Fortsatt er det nok snø i Svarstad til at skituren kan tas i nærløypene om man ikke vil ta bilen og dra opp i høyden.

I Borgen skianlegg er det fortsatt stabile forhold og nyoppkjørte løyper torsdag.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.