Makalaust juleshow i Hvarnes

Åpningsummer, snømenner

Åpningsummer, snømenner Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Makalausen revygruppe med venner inviterte til sitt tradisjonsrike juleshow på Bjerkely søndag kveld. Fullt hus og god julestemning i Hvarnes denne kvelden.

Både barn og voksne møtte spent opp på det tradisjonelle juleshowet til Makalausen. Årlig presenterer Makalausen julesang, nybakte kaker i kiosk og julelotteri med flotte gevinster, det fikk publikum også i år. Det var 250 stykker til stede denne kvelden. Store og små fra Hvarnes bygda var til stedet, men det var også mange fra Kvelde og Styrvoll som hadde tatt turen.

I år var det 20 barn og 11 barn på scenen som gledet seg til å vise hva de har jobbet med siden september. Ann Kristin Holt Mikaelsen hadde ansvar for regi og gjorde en strålende jobb med å instruere barn og voksne på scenen. Anders Klunderud spilte piano.
Vi har et veldig godt samhold her i bygda med både voksne og unge. Juleshowet fungerer som et springbrett for revyen, inntektene vi får i dag kommer veldig godt med for revyoppsetningen i januar.

Publikum ventet spent i salen da alle barna innledet med flott sang og sjarmerende dans. Makalausbakkens mannskor og Astrid Engen fylte salen med sang av tradisjonelle låter! Taket i salen var dekt med julestjerner og plutselig under sangen «Santa Claus is coming to night» kom selveste julenissen og Rudolf ned fra taket.

Makalausbakkens mannskor

Makalausbakkens mannskor Foto:

Juleshow barna

Juleshow barna Foto:Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.