I mai, juni og juli i fjor ble mannen tatt flere ganger uten førerkort, men fremdeles bak rattet i ulike biler og med amfetamin i blodet.

Han skal også ha unnlatt å levere tilbake en tilhenger han leide på Shell på Fokserød.

Nå må han snart møte i Larvik tinghus for å svare på anklagene.

Brøt avtalen

Kjøringen han ble tatt for, begynte i mai. Han ble tatt på Torstrand klokka 03.15 den 6. mai. Blodprøven viste at han hadde amfetamin i blodet.

Han leverte heller ikke tilbake en tilhenger han hadde leid, «til tross for at det var avtalt at han skulle levere den samme dag,» står det i tiltalen som er tatt ut av statsadvokaten i Vestfold, Telemark og Buskerud. Det var 24. mai.

LES OGSÅ: Bussjåfør skadet etter kollisjon med traktor

Så fortsetter tiltalen; 21. juni, rett over klokken 20 på Elveveien, ble han tatt med enda større konsentrasjoner av amfetamin i blodet.

Fredag 3. juli ble han anholdt med flere kniver. – Som lå i en åpen sekk på passasjersetet foran i bilen, står det i tiltalen.

Denne natta hadde mannen heller ikke fått sove, for da han ble stoppet av politiet, var klokka ti minutter på fire.

LES OGSÅ: Mann (42) kjørte av gårde med lånt Ferrari. På E18 gikk det alvorlig galt.

Narkotika involvert

Han er også tiltalt for å ha kjørt bil uten «lappen». Han skal også ha kjørt altfor fort, ifølge tiltalen i 110 kilometer i timen i 70-sonen.

I tillegg til at han var rusa bak rattet, kjørte for fort og uten sertifikat, er det også naturlig at det tas ut tiltale for å ha brukt narkotika. Han skal i tillegg hatt 0,75 gram amfetamin da han ble ransaket ved en annen anledning.

Tiltalen er tatt ut av statsadvokaten på grunn av strafferammen i enkelte av sakene.

LES OGSÅ: Skulle tøffe seg for kameratene – ranet gutt i Kongegata