Masse folk på førjulsmarked på Aspargesgården

STINN BRAKKE: Mange besøkte julemarked i Tjølling lørdag.

STINN BRAKKE: Mange besøkte julemarked i Tjølling lørdag.

Artikkelen er over 1 år gammel

Låven er stor på Aspargesgården, så den huser mange utstillere. Til sammen 30, for å være nøyaktig, var samlet oppe på låven og nede fjøset lørdag, da Bygdekvinnelaget og Aspargesgården inviterte til julemarked.

DEL

Hvor mange som egentlig har vært innom er vanskelig å anslå, men det var” stinn brakke”,fFørst den siste halvtimen begynte det og tynnes litt i rekkene.

Tjølling Bygdekvinnelags damer jobbet i høyt tempo med å servere alle som hadde lyst på kaffe, kakao, havrevafler, kaker og suppe - hjemme laget selvfølgelig! 70L ertesuppe, og 20L vaffelrøre gikk med.

- Suppe holdt akkurat, men vafler og kaker gikk vi tomme for, forteller Astri Tvedten Lian, som for 2. året er primus motor for kjøkken gruppa.

- I år har vi hatt veldig høy kvalitet og stor variasjon på håndverket utstillere har hatt med, forteller Leder i Bygdekvinnelaget Mette Hovland. Interessen og omsetning av produktene har vært stor.

Aspargesgården dyrket for noen år tilbake asparges, derav navnet på gården. Tidligere eiere utviklet også med å innrede selskapslokaler i fjøset. I dag er låven oppe med sitt autentiske rå loft innredet med stemningsfullt lys og lysekroner. Denne gang ble det dekket opp til julemarked – og det ble magisk!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken