SISTE: Tidlig onsdag morgen kunne operasjonsleder hos politiet i Sør-Øst, Roger Aaser, fortelle til Østlands-Posten at ingen så langt er pågrepet i saken.

– Den videre etterforskningen i saken blir nå utført av politiet i Larvik, sier Aaser til avisa.

Klokken 20.26 tirsdag kveld kom det inn en melding til politiet fra vitner som hadde hørt en dame rope om hjelp fra et massasjestudio i Prinsegata i Larvik sentrum.

– Vi kjører til stedet, et massasjeinstitutt, hvor en ansatt har blitt banket opp av en kunde, forteller operasjonsleder Trond Egil Groth.

– Thaimassasje var gjennomført, men mannen ville ha mer, noe han ikke fikk. Etter dette utøver han da vold mot kvinnen som har utført massasjen.


Løp fra stedet

Gjerningsmannen, en mann i 20-årene av utenlandsk opprinnelse, skal så ha løpt fra stedet. Han er iført mørke klær, og politiet leter fortsatt etter vedkommende.

I skrivende stund foretar politiet vitneavhør på stedet, og de ønsker tips fra alle som kan ha sett noe av hendelsen. Flere patruljer skal være til stede.

Den fornærmede kvinnen er ikke alvorlig skadd, men hun skal ha fått en hevelse i ansiktet og blåmerker som følge av volden.

– Vi ser alvorlig på hendelsen og ønsker å finne gjerningspersonen så fort som mulig, sier Groth.

Frilansfotograf Geir Eriksen opplyser til ØP klokken 21.52 at politiet har dratt fra stedet. Det foreligger foreløpig ikke noe mer informasjon fra operasjonssentralen.