Et fargerikt og livlig marked med masse fristelser loves det når handelsfolk fra blant annet Frankrike, Belgia, Italia, Spania, Nederland og Polen kommer til Larvik.

Det rigges til matboder som kan friste med ulike lokale spesialiteter fra alle disse landene.

 – For matelskere er det en unik sjanse til å kjøpe spennende og delikat mat: oster, skinker, pølser, oliven, tørket frukt, nøtter, baklava, makroner, nougat og sjokolade, crêpes, belgiske vafler, spansk paella, gresk souvlaki, tartiflette fra Alpene og den tyske swing-grillen, sier arrangør Olivier Simonin som har vært her i flere år med dette reisende kulinariske markedet.

LES OGSÅ: – Nå får jeg litt Syden-følelse her

I tillegg til at markedet er svært fristende med masse spennende mat og produkter, er det også et pulserende marked og morsomt innslag i byen.

– Det gir nærmest en følelse av å være på marked i Europa, sier Olivier Simonin.

– Vi ønsker dere hjertelig velkommen, og håper publikum besøker markedet. Et godt salg betyr at de selvsagt kommer tilbake.

I over 10 år har dette markedet besøkt en rekke byer over hele Storbritannia og flere byer i Norge og Sverige. Markedet har blitt svært positivt mottatt, og har blitt et morsomt innslag i bybildet.

LES OGSÅ: Hva er smaken av Larvik?