Ingen skal være skadet som følge av hendelsen. Politiet opplyser på Twitter at totalt 8-10 personer skal ha vært involvert i slagsmålet.

Ungdommene barket sammen utenfor kjøpesenteret Amfi i Larvik sentrum sent fredag kveld. Like før klokken halv elleve opplyser operasjonsleder Inge Landsrød at politiet fortsatt undersøker foranledningen til hendelsen.

– Vi vet ennå ikke så mye om de involverte, men patruljene på stedet opplyser om at det er mye ungdommer i gatene. Vi har ikke fått meldinger om skadde, og heller ingen som skal ha stukket av fra stedet, opplyser Landsrød.

Flere patruljer var raskt på stedet for å få kontroll på situasjonen. De involverte skal alle ha vært i tenårene.

– En person nevner at det kan ha skjedd noe inne på en buss som var på vei til sentrum. Så må vi jo se om det faktisk har vært slåssing, men det har i hvert fall vært snakk om knuffing, legger operasjonslederen til.

Senere oppdaterer politiet på Twitter, og forteller at det skal ha startet med to gutter i tenårene som dyttet på hverandre. De involverte partene skværet opp før politiet ankom, og siste melding er at alle nå har gått hvert til sitt.

Politiet velger å ikke opprette sak på hendelsen.