Gå til sidens hovedinnhold

Kastet krykkene i Gurvika

Artikkelen er over 4 år gammel

Forfatter Jørgen Sandberg har kommet seg på beina - takket være Gurvika. I denne kommentaren hyller han stedet ytterst i Brunlanes.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

På disse tider av året hadde jeg min faste base i Skagen i lengre tid. Det ble mange lykkestunder som siden er lagret i minnebanken. I tillegg hadde jeg Brunvall gjestegård å ty til gjennom alle årstider.

Men så satte et ryggatakk bom for all reisemuligheter. Etter en tid kom jeg mer og mindre tilfeldig over Gurvika og siden har jeg vært fast gjest her. Stedet er en perle og særlig for de av oss som har saltvannsblod i genene.

Her er det nemlig utsikt til sjøen fra alle hyttene. Så er det svømmebassenget som er så varmt at det mykner opp mine sårbare ryggmuskler for hver dag som går.

Denne gangen var det bare så vidt jeg tok sjansen på å dra ut for man må kunne rå seg selv for å være her. Men med intensiv naturterapi på forhånd og to ganger daglig svømmetrening er jeg nå omtrent tilbake der jeg var og krykkene kan mer og mindre parkeres. Smertene er borte og jeg kan igjen sitte normalt ved et bord igjen.

Nok en gang har Gurvika vært redningen og jeg takker for god service og hjelpsomhet. Det samme kan sies til hjemmetjenesten på Søbakken som er innom en gang om dagen og hjelper med praktiske ting. Det er kanskje ikke nødvendig med deres hjelp i fremtiden. Så la det være et godt tips til alle som har et funksjonshemmet familiemedlem, dra til Gurvika og lad batteriene.

Hilsen en stamgjest

Les mer: Foreldrene til Jørgen forlot fiffen i Bergen og ble bønder i Lardal

Kommentarer til denne saken