Kjempet seg til topps

 Alle de videresendte deltagerne sammen med juryen på scenen etter seieren

Alle de videresendte deltagerne sammen med juryen på scenen etter seieren Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Trolly Rockers, Victoria Narvesen Lie, Andrine Larsgård og Hedda Hammer Myhre, Marcus Canon og Maria Gråberg Røsholt var de fem som stakk av med mgp-lokal seieren i Bølgen torsdag kveld.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Torsdag kveld var det endelig tid for å kåre vinnerne av mgp-lokal. Det var mange talentfulle innslag, men det var bare fem som gikk til topps etter å ha blitt dømt av en profesjonell jury. Vinnerne får synge under delfinalen i Arena lørdag kveld.

-Vi er kjempe glade for å vinne en sånn mulighet. Vi har øvd mye bl.a på Haugarock i Tønsberg. Selv om vi gleder oss, så er vi veldig spente. Nervene begynner å ta form nå som det går opp for oss at vi skal spille foran 4000 mennesker, sier Trolly Rockers, som var en av de fem heldige.

Tross for nervøsiteten, hindret ikke dette de unge artistene med å yte sitt beste. Juryen inneholdt Roger Albin, Per Arne Strandbakken og den kjente lokale rapperen «Sirius» (Kristian Rønning), som ga showet en pangstart. Dommerne ga spesielt skryt for deltagerens utstråling og forskjellige stilarter.

-Jeg har et veldig godt forhold til melodi grand prix, og jeg syntes det har blitt bedre enn det var før. Det var vanskelig å velge, men de som vant skilte seg virkelig ut, forteller Roger Albin.

Spennende pauseinnslag

Imellom avstemningen fikk publikum en smakebit på artistene som vi møter på lørdagens sending. Iblant dem var Sirkus Eliassen, Anine Stang, Gaute Ormåsen og Winta. De sa alle at de gledet seg til lørdagens sending.

Artikkeltags