Det er tredje gang de deltar, og etter å ha vunnet B-sluttspillet i NM i Tønsberg i fjor, la leder Bjarte Kringlemoen ikke skjul på at førstelaget hadde ambisjoner om å komme til A-finale denne gangen. – Men det viktigste er å ta turen, ha det gøy sammen, sier han.

Gatefotballen i Larvik har blitt et populært tiltak, og opp mot 40 spillere er med. Det er to treninger i uka, med turen til NM og andre turneringer som viktige mål å strekke seg mot.

– Det er en fin gjeng å jobbe med. De har ulik bakgrunn, noe som gjør at de kan støtte og hjelpe hverandre i en tøff hverdag. For oss har gatefotballen flere funksjoner: Den skal være et forebyggende tiltak for å unngå at folk havner i problemer og utenforskap. Og den skal være en del av ettervernet og hjelpe de som har slitt med rus eller andre problemer. Med en fin blanding i gruppa kan de som har vært ute i stormen bidra som rådgivere og hjelpe andre til å unngå å komme i problemer.

Kringlemoen er overrasket og imponert over hvor stort årets NM-arrangement var, og hvor godt det var organisert. – Med alle banene samlet på ett sted på Gjemselund stadion, med sekretariat og matservering i ishallen like ved, og med bankett, god mat, fin overnatting og god service ble dette en meget fin helg og en stor opplevelse for spillerne, sier han.

De to Larvik-lagene møtte stil slutt i kamp om 15.-plassen, og Larvik 1 vant. Herreklassen ble vunnet av Kongsvinger foran Floen Bergen, mens Hveita Trondheim ble mestere i dameklassen