3. og 4. runde i europamesterskapet i Quadcross ble kjørt i Latvia og Estland  12-13 og 19-20 august. Den 3. runden ble kjørt på Stelpe, som er Latvias flotteste crossbane.

Lørdag var det trening og kvalifisering. Tveråen fikk raskt en god følelse på banen og klarte å få en 3. plass på tidskvalen. Søndag var det klart for første heat. Tveråen fikk en bra start og lå lenge på andreplass men fikk en forbi seg på slutten av heatet og endte på tredje.

I andre heat ble det en dårligere start, men Tveråen klarte å kjøre seg opp til en femteplass. På siste runden mistet han bakhjulet og datt da ned på en åttendeplass.

Sammenlagt ble det 4. plass på denne runden, noe Christopher var veldig fornøyd med. Heldigvis hadde ikke uhellet noe å si for sammenlagtplasseringen.

Helgen etter var det klart for Estland og en veldig rask og spektakulær bane. Tveråen kvalifiserte seg til en andreplass, kun 0,3 sek bak førsteplassen, noe som lovet godt for søndagen.

I første heat ble det kniving om andreplassen men Tveråen klarte ikke å komme forbi. En tredjeplass var veldig bra og en pallplass var innen rekkevidde. Starten i andre heat satt ikke helt, men etter å ha kjempet med han foran i halve heatet kom Tveråen til slutt forbi. Han klarte ikke å ta inn de foran, så da ble det samlet nok en fjerdeplass.

Tveråen ligger nå på fjerdeplass i sammendraget når to runder gjenstår. Den første om går allerede i Frankrike om en uke.