Onsdag kveld fikk ni forskjellige kultur- og idrettsforeninger tildelt midler fra Sparebank1 BVs gavefond. Hele 350.000,- ble fordelt på Røde Kors Larvik, Larvik Ski, IF Fram, Bonnegoltstua Feriehjem, Nanset Barnegospel, Stavern–Agnes Musikkorps, Tjølling idrettsforening, Larvik Barne- og Ungdomsteater og Larvik Orienteringsklubb.

Banksjef Signe M. Stenersen ledet den offisielle utdelingen i lokalene på Fritzøe Brygge og hun skrøt av fantastisk dugnadsånd hos alle de frivillige. – Det er en glede å kunne gi tilbake til lokalsamfunnet og støtte gode prosjekter innen kultur og idrett.

Alle de forskjellige mottakerne fortalte litt om hva pengene skulle gå til. Blant annet blir det innkjøp av utstyr til junioravdelingene i Fram og Tjølling, nye notestativer for Stavern–Agnes Musikkorps, nye stoler for Larvik Barne- og ungdomsteater, ny varmepumpe på Bonnegoltstua og ikke minst livsviktige nye lys og lykter for Røde Kors Larvik. Det var en meget takknemlig gjeng som kunne vende tilbake til prosjektene sine, og fortsette jobben for å engasjere barn og ungdom i Larvik.