Alle klubbene i Vestfold har en fast dag i uken der de arrangerer såkalt "ukesgolf". I løpet av sesongen blir det ganske mange runder med ukesgolf, og vi hadde sesongens siste sist onsdag. Tidligere rekord i oppmøte satte Tønsberg for et par uker siden med 40, men Nanset smadret denne rekorden med 45 denne uken.

Det selv om klubben er helt nye, og egentlig ikke har plass til så mange som 45 i løypa. Vi måtte derfor utvide banen med ekstra hull for anledningen.

Vinneren av finalerunden ble Ole Einar Aasheim fra Skien med en runde på tre kast under par. Sammenlagt-seieren for sesongen gikk til Kristian Bålsrød fra Nanset Diskgolf, med ett enkelt poeng foran Sandefjords Steffen Lindahl. 273 poeng mot 272. Stig N. Andersen fra Nanset Diskgolf fikk tredjeplass sammenlagt.

Lørdag 30 september arrangerte Nanset Diskgolf også klubbmesterskap på Fagerli Skjenepark. Av totalt 22 oppmøtte, skulle det kåres en vinner i klassene: Open, nybegynner og junior. Det ble spilt tre runder med 13 hull på hver runde, hvor den som totalt gikk på færrest kast vant den klassen man var påmeldt i. Arrangørene opplevde fornøyde deltagere som kastet skjenebrett mot og gjennom en tøff vind.

Til slutt var det Håkon Gram Stoltenberg Russeltvedt som stakk avgårde med den gjeste pokal i Open-klassen. Erik Frøyd vant nybegynner-klassen og Iben Hagen (9 år) vant junior-klassen. Leder i Nanset Diskgolf, Glenn Pedersen kan også melde at den første sesongen med diskgolf på Nanset har vært overveldende. Banen har blitt hyppig brukt av beboerene i Larvik og besøkende utenfra. Per dags dato er vi nesten 40 medlemmer av klubben som ble stiftet i april 2017. Nå er vi igang med å finne område for utvidelse av skjeneparken vår.