Ny løsning for leserstoff

MinSport blir stedet for å legge inn leserbidrag til sporten framover. Via knappen «Send tekst og bilder» kan man sette opp en artikkel med overskrift, tekst og bilder.

MinSport blir stedet for å legge inn leserbidrag til sporten framover. Via knappen «Send tekst og bilder» kan man sette opp en artikkel med overskrift, tekst og bilder. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Via ØPs nettsider kan du nå enkelt legge inn tekst og bilder fra idrettsarrangementer på vegne av lag eller personer.

DEL

Bidrag fra leserne har lenge vært en kilde til å ivareta bredde og spennvidde i ØPs sportsdekning. Som vi skriver på nett vil vi gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

– Vi tilbyr rett og slett en løsning for innsending av stoff som gjør prosessen raskere og mer effektiv enn å sende på mail, sier sportsleder Thor Kenneth Løvenfalck.

Via siden www.op.no/minsport finner du knappen «Send tekst og bilder». Her får du et enkelt artikkel-oppsett med tittel og tekst og selvsagt mulighet for å laste opp de bildene du har tatt. Derfra genereres bidraget ditt til en nettartikkel som legger seg automatisk inn i vårt publiseringsverktøy, og så publiseres det på nett og i papiravis derfra.

For å legge inn bidraget ditt må du logge inn med Aid-brukeren din.

Løvenfalck presiserer at dette nå vil være måten ØP-sporten håndterer leserstoff framover, og alle som ønsker bidragene sine på trykk i nett og papir må benytte seg av «Min Sport» og innsendingsverktøyet der.

Les også: Hva er + og hva er aID? og Nå kan du få ØP-nyhetene – enda enklere

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags