Nanset J11 var fortsatt ubeseiret i år, etter å ha innledet vårsesongen med to seire og et uavgjort resultat.

Siste tirsdagen i mai, tok Nanset-jentene turen til Barkåker for ny kamp. Varmen var intens og med kun én innbytter forsto alle at dette ville bli en slitsom kamp. Oppvarmingen ble derfor gjennomført i rolige former.

Ledet til pause

Nanset-jentene tok tak i kampen fra start og vartet opp med flott pasningsspill. Det meste foregikk på hjemmelagets banehalvdel, og som tidligere kamper så ble det mange store sjanser.

Med den best gjennomførte omgangen hittil i år så kom også målene, og da jentene kunne ta en etterlengtet pause så var stillingen 2-0 til Nanset. Det skal også fortelles at Nanset fikk et mål annullert, etter at dommeren mente ballen hadde vært ute litt tidligere i spillet.  

Nanset-jentene har ofte ledet i sine tidligere kamper, men motstanderen har også tatt over føringen i flere av disse kampene, før en sluttspurt som regel har ført til seier til jentene fra Fagerli.

Det var nok derfor flere enn trenere som ble litt betenkt for videre utvikling, da Barkåker tok en tidlig redusering i andre omgang. Men Nanset imponerte i varmen, lot seg ikke stresse av et mål imot, og fortsatte med stor innsats og mye bra pasningsspill.

Slitsomt i heten

Det ble etter hvert hyppige bytter og det var flere av jentene som gjerne ville hvile samtidig. Andre omgang ble mer jevn når det gjelder antall målsjanser, men Nanset hadde absolutt ballen mest og ti minutter før slutt økte de ledelsen med ytterligere et mål.

Nanset hadde også et langskudd i tverrliggeren mot slutten av omgangen, men da dommeren «endelig» blåst av kampen, endte det hele med en velfortjent 3-1 sier til Nanset.

Det vanket skryt for flott spill fra både dommer og tilskuere ved kampslutt, og turen hjem fra Barkåker gikk lett denne ettermiddagen.

Snart skal jentene på Kanalcupen i Horten, og vil bl.a møte motstandere fra Buskerud og Østfold.