I helgen ble 1 NM runde i rallycross kjørt på Momarken Bilbane. NMK Larvik hadde to førere til start i junior klassen, Helena Abrahamsen og nykommer, og yngste deltaker i løpet 15 år gamle Mats Wilhelm Marthinsen. Norges Bilsportforbund har senket aldersgrensene i rallycross så Mats kunne stille til start ett år før beregnet. Han overrasket alle med sin fine kjøring.  Han kvalifiserte til en B-finale hvor han kjørte inn til en åttende plass i debuten blandt 20 andre juniorer. Helena kom dessverre ikke til finale.

I klasse 1 var det tre førere fra NMK Larvik til start. Helene Hvaal, Knut Øystein Haaland og Christian Hobæk. Knut Øystein og Christian kvalifiserte til en B-finale, Christian fikk dessverre ett drivaksel brudd, men Knut Øystein vant B-finalen og kvalifiserte til A-finalen sammen med Helene.

Helene har i år tatt steget fra junior og over til klasse 1 sammen med de «store gutta» Hun overrasket alle da hun etter dag 1 ledet klassen sin. Og søndag fortsatte Helene med imponerende kjøring. Moro at NMK Larvik igjen har flinke førere i klubben og avslutter med Helene på en super andre plass og Knut Øystein på toppen av pallen.