Larvik Atletklubb stilte lag i tre lagfinaler i vektløfting i Spydeberg i helgen. Fredag løftet veteranene seg til en fjerdeplass. Lørdag ble det andreplass på ungdom jenter og fjerdeplass på senior kvinner. 

Ungdomslaget bestod av Helene Skuggedal, Sofie Prytz Løwer, Agathe Skuggedal og Camilla Eie. Det ble mange gode løft men noen bom for mye til å vinne gullet som gikk til Bjørgvin sine jenter. Alle løfterne til Larvik er og ungdomsløftere neste år, så da er det nye sjanser. 

På seniorlaget løftet Rebekka Tao Jacobsen, Helene Skuggedal og Sofie Prytz Løwer. Det var ventet at denne finalen ble tøff med to ungdommer på laget. Så det viktigste var mest å delta, siden de tre beste lagene hadde seniorer på alle sine tellende løftere. Det ble en fjerdeplass, men det ble gjort mange gode løft. Rebekka Tao Jacobsen perset i rykk med 75 kilo og støtet 96 kilo. Hun vendte og 100 kilo og var nærme å støte denne vekten for første gang. Dette var og et resultat som var godt nok til å kvalifisere seg til senior-EM til våren. 

Sofie Prytz Løwer løftet i seniorfinalen 63 kilo, to kilo bak det hun løftet på morgenen i ungdomsfinalen, men i støt ble det i dagens andre stevne ny pers med hele 78 kilo. Helene Skuggedal traff også bedre på teknikken i den andre finalen og løftet 57 kilo i rykk og 79 kilo i støt. Og i siste løftet i støt klarte hun å perse i vending, men overstøtet på 82 kilo for ny norsk ungdomsrekord i 58-kilosklassen ble bom.

På veteranfinalen på fredag løftet Øistein Smith Larsen, Thorkild Larsen og Roald Bjerkholt. De kjempet en hard kamp med Bjørgvin om tredjeplassen, men endte til slutt bak.