Mitt møte med den nye ordføreren

DE BERØRTE: Bakgrunn for møtet var å spørre ordføreren hvorfor det ikke har kommet svar på mine leserbrev om Kongegata-alternativet, og om hva de berørte kan forvente.

DE BERØRTE: Bakgrunn for møtet var å spørre ordføreren hvorfor det ikke har kommet svar på mine leserbrev om Kongegata-alternativet, og om hva de berørte kan forvente. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Mandag denne uken var jeg i møte med den nye ordføreren, Erik Bringedal, på hans kontor. Bakgrunn for møtet var å spørre ordføreren hvorfor det ikke har kommet svar på mine leserbrev om Kongegata-alternativet, og om hva de berørte kan forvente. Altså et møte lik det jg hadde med Rune Høiseth, vår forrige ordfører.

Det ble et hyggelig møte med en hyggelig ordfører. Han virket oppriktig interessert, og forsto godt at de berørte som kan miste sin bolig er urolige. Det la han ikke skjul på.

I likhet med den gamle ordføreren kunne han ikke svare på mine spørsmål på det nåværende tidspunkt, om erstatning etc. Grunnen er at møte med Bane NOR som skulle vært avholdt ble utsatt. Så snart nytt møte kan avholdes, vil han komme tilbake med et svar.

Han lovte da å svare, og kommer til å innkalle meg til et nytt møte. Han var også positiv til å avholde et allmannamøte. På mitt spørsmål om alternativet Indre havn, svarte han forsiktig at Bane NOR nok vil gå for denne løsningen, slik det ser ut i dag. Så fornuftig, tenker jeg. Så får vi se.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken