Larvik Combat Center har fått god og positiv respons på samlingen. Alle vil tilbake og to nye klubber har meldt seg på til neste samling. Det er positivt at så mange klubber og utøvere viser interesse, og at vi kan knytte og pleie vennskap med andre klubber rundt om i Norge.

Klubber fra Telemark, Østfold, Aust-Agder og Akershus møtte opp i helgen og flere kommer fremover. For Larvik Combat Center er det viktig å inkludere andre klubber i sine aktiviteter. Det er veldig positivt for kampsportmiljøet i Norge, viktig at vi samarbeider og viser samhold. Det er mye fordommer ute og går og mange som ikke helt vet hva vi gjør og da virker det fort skummelt. Da 25 MMA-utøvere samlet seg fra fem klubber i helgen forekom det ingen skader. Det er også det vi ønsker å formidle til folk hjemme i stua.

LLC planlegger ny samling i slutten av mai, og det er forventet enda større oppmøte da en i helgen. Tre av klubbene har flere utøvere som skal gå kamper i april og mai, så dette var en flott mulighet til å teste seg litt mot nye flinke utøvere og se hvordan formen ligger an. Larvik Combat Center arrangerer stevne i thaiboksing i våre lokaler 11. mai klokka 12. Alle er velkommen til å komme og se på, og heie fram de ti utøverne fra Larvik som skal i ringen.