Denne skal senke snittalderen

LIKER DESIGNET: Forhandlerne (fra venstre) Frank Krogstad, Kai-Ingar Djupeng og Henning M. Solgård liker designet som skal lokke yngre kjøpere til Subaru.

LIKER DESIGNET: Forhandlerne (fra venstre) Frank Krogstad, Kai-Ingar Djupeng og Henning M. Solgård liker designet som skal lokke yngre kjøpere til Subaru. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Samtlige av Norges forhandlere av Subaru er i Sandefjord i forbindelse med lanseringen av nye Subaru Levorg. Den skal lokke yngre krefter til bilmerket.

DEL

(Tønsbergs Blad) SANDEFJORD: Morten Danby titter ut på de oppstilte røde bilene. Det er ti biler oppstilt i Bytunet med 10 av de 44 demobilene som forhandlerne tar med seg til sine forretninger. Det er en stor dag, igjen.

– Dette er gøy! Norgeslanseringen av Subaru Levorg er lagt til Sandefjord, nettopp fordi Concept Store ligger her, forteller han.

Danby leder Brankos Auto i Tønsberg. Han har også ansvaret for nye Subaru Concept Store i gågata til Sandefjord, som åpnet tidligere i år.

– Det skulle stått 45 biler her, men det lot seg ikke gjennomføre, så resten står i Larvik. Det samme gjelder overnatting. Det er dessverre ikke plass til alle her, så de bor alle på Farris Bad i Larvik.

LES OGSÅ: TEST: Subarus opprykk til eliteserien

– Veldig sporty å kjøre

– Jeg har kjørt den lite, men den er bygd på Subaru WRX STI, så den har med andre ord sportsunderstell, sportsseter og et tjukt ratt, så det er det første du merker når du kjører den. Den er veldig sporty å kjøre, mer enn noen annen Subaru har vært, sier Danby.

Han mener de sportslige egenskapene ikke kompromitterer komforten, og utfordrer oss til å teste bilen selv

Subaru Concept Store åpnet i vår i Sandefjord og er en ny type bilforretning i Norge. Kort fortalt er det en butikk som skal lokke folk inn fra gata, på samme måte som en klesforretning.

Den er spesialdesignet i henhold til produsentens strategi og ligger gjerne nær en gågate.

– Sjefen selv er selv fra Sandefjord og veldig stolt over at vi kan ha denne lanseringen her, sier Danby.

– Dette er stort!

Subarusjefen selv heter Nils Petter Gill. Han er strålende fornøyd med å ha fått arrangementet lagt til Sandefjord, slik at han får vist fram den nye forretningen til alle forhandlerne sine.

– Dette er stort, å få det hele hit til Sandefjord. Tanken er å få flere forhandlere til å starte med «concept stores». Det er flott å få vist fram butikken slik, sier en stolt Subarusjef!.

Salgssjef for servicemarked i Subaru Norge, Jørn Linna, er glad for at Subaru satser i Sandefjord.

– Vi har vært her tidligere. Det kommer folk fra hele landet. De er flinke. Innovative og framoverlente. Å ha dette som base for et riksdekkende Subarunett  funker bra, roser han.

Levorg

Demobilen, som forhandlerne kan ta med seg, er alle røde og har alle det samme utstyret.

Modellen har utstyrspakken Sport Premium, som også inkluderer automatgir, firehjulstrekk  og automatgir.

Motoren er en 1.6 liters turbobensin motor som leverer 170 hestekrefter.

Prisen for denne Subaru Levorg er kroner 444.900.

Artikkeltags