Sist helg ble 3 runde i Europamesterskapet Quadcross arrangert i Tsjernivtsi i Ukraina. Tsjernivtsi er en by i det vestlige Ukraina med 200.000 innbyggere. En kjøretur på 2.000 kilometer ventet før teamet var på plass på banen som ligger midt i byen. Sidecarcross kjører VM runder sammen med quad, og det var tydeligvis et stort arrangement med veldig mange tilskuere.

Lørdag var det trening og kvalifiseringsheat og Chris fikk en 4 plass noe som var god start på helgen.

Motorsport var tydeligvis veldig stort her borte og det var mange som ville ta bilder og autografer, og ekstra hyggelig var det når en av familiene der kom bort til Christopher med telefon så han fikk pratet med en fra den norske ambassaden som ønsket han lykke til.

Søndag var løpsdagen og første heat startet bra med en andreplass. Det var varmt og temperaturer på rundt 25–30 grader i helgen, og på grunn av støv ble banen vannet kraftig. Etter vask og klargjøring av sykkel lå alt til rette for andre heat.

Christopher fikk en god start og kom ut som nummer tre, men kom kjapt forbi og var oppe i ryggen på lederen og lå der i halve heatet. Han skjønte at farten ikke var stor nok til å komme forbi, så da var det viktig å sikre 2 plassen inn til mål.

Fantastisk helg og Christopher leder fortsatt EM sammenlagt, men Kevin Saar fra Estland vant begge heatene denne helgen og han knappet innpå og ligger nå bare fire poeng bak Christopher når det gjenstår tre runder.

Nå blir det fullt fokus mot neste løp som går i Polen om 14 dager.