Suksess for Bryggesleng igjen

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tradisjonen tro ble Bryggesleng arrangert for 5.gang i Helgeroas fantastiske solnedgang.

DEL

Jubileumsåret skulle stå i stil med de fire foregående arrangementene. Rundt 900 publikummere hadde tatt turen til Helgeroa denne kvelden, og på scenen gikk først Larviks egen Eirik Næss med sitt rolige materiale denne gangen.

Publikum fikk en perfekt start på Bryggesleng i sola. Stemningen var satt og alt lå klart for kveldens andre artist. Ingen ringere enn Trine Rein. Publikum sang med til tidløse låter som Torn og Just Missed The Train.

Så var det tid for, det som for mange var kveldens hovedattraksjon, Valentourettes. Joakim Nilsens tidligere bandmedlemmer fra både Jokke & Valentinerne og Jokke med Tourettes gikk høyt ut og løftet publikum til uante høyder. Låter som Her Kommer Vinteren, Hr. Smith og Gutta satt et perfekt punktum for årets Bryggesleng.

–Vi er strålende fornøyde med årets arrangement. For femte året på rad ser vi en herlig blanding av fastboende og sommergjester, og det er veldig viktig, sier daglig leder i Next Event, Roy Christian Johansen.

– Bryggesleng er først og fremst en hyggelig mini-festival. Vi prøver å booke artister som kan fenge alle, men vi har noen tradisjoner. Vi liker å ha noe lokalt og fremadstormende, og vi liker band og artister som har en viss historie i folks minne og ikke minst som kanskje minner oss om vår egen fortid. Folk var litt skeptiske da vi begynte å legge Bryggesleng til andre lignende arrangementer, men nå, tre bryggeslenger seinere, er tilbakemeldingene at det er det lureste vi har gjort, sier bookingansvarlig i Bryggesleng Espen Sannes.

Arrangørgjengen takker både samarbeidspartnere, annonsører og publikum for en vel gjennomført ‘sleng. Selv om årets Bryggesleng er historie, blir det ikke noe voldsom ferie, lover Roy Christian Johansen.

Planleggingen for Bryggesleng 2020 er allerede i gang, og der loves det allerede musikk som treffer bredt i de voksnes sjanger.

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags