– Lørdag får vi besøk av en levende legende i Larvik og en aldri så liten sensasjon er det også at han kun gjester Larvik i Norge på en omfattende verdensturné. Albert Lee er en gitarist som de fleste gitarentusiaster kjenner godt, og som de fleste andre helt sikkert har hørt, men kanskje ikke merket seg navnet helt. Helt utrolig hvor mange stjerner han har spilt for og med på de drøye 50 årene han har vært proffmusiker. Innen rock og country har han vært i toppsjiktet siden 60-tallet. Country-licksene som Sunde, Lars H. Haugen og flere lirer av seg her i Norge har opphav fra Albert Lee. Han stiller med fullt band på Sanden Scene, og dette blir en unik opplevelse for dem som får sikret seg billett. Her får vi komme virkelig tett innpå en legende, forteller Anders Buaas som sammen med Atle Rasmussen står som arrangør under navnet Rockekveld Live.

Les også: Rockekveld Live med full pakke

Les også: Publikumsfavoritt trakk godt med folk

Og Rasmussen er som alltid tent før konsert.

– Vi fikk tilbakemelding fra en overlykkelig fan som forklarte oss at han alltid hadde ment at andregitaristen i bandet til Clapton var den beste på de gamle liveskivene fra 70-tallet. Det var selvfølgelig Albert Lee, gliser han.

Ingen hvem som helst

Supergitaristen og legenden Albert Lee fylte nylig 70 år og er i den forbindelse ute på en omfattende verdensturné med fullt band. Han har en lang solokarriere bak seg som artist og har bl.a. vunnet to Grammys. Du har garantert sett og eller hørt ham med artister som Eric Clapton, Everly Brothers, Jerry Lee Lewis, Jackson Browne, Emmylou Harris, Chris Farlowe, The Thunderbirds, Joe Cocker og mange flere.

– Han regnes også som en av verdens fremste countrygitarister. Larvik og Bølgen får virkelig eksklusivt besøk denne lørdagen da en av rockehistoriens ikoner entrer Sanden Scene med sitt band, lover arrangørene.

Live nå, plater neste

Denne lørdagen står altså arrangørene for et stort live arrangement. Fredag i neste uke er de tilbake til sitt noe mindre konsept på Pica Pica. Der arrangerer de Rockekvelder der de spiller plater som de synes folk bør høre når de er ute på byen.