Gå til sidens hovedinnhold

«Nå er smittetrykket på THVGS svært høyt og vi kunne vel ikke tenke oss dårligere tidspunkt på et pålegg fra regjeringen om muntlig eksamen enn nå!»

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Igjen opplever vi at regjeringen kommer med tiltak og bestemmelser som skaper store konsekvenser og protester ute i kommunene. Det siste nå er at det skal gjennomføres muntlig eksamen på THVGS. I forrige uke fikk vi beskjed om at vi skulle avse 35 % av våre vaksiner, noe vi også ha påklaget fra kommunens side. Dette vil vi heller ikke akseptere.

Vi gir rektor Lin Marie Holvik på THVGS full støtte i hennes protester og bekymring for elevene.

Nå har lærerne på THVGS og hele Larviksskolen gjort en fantastisk innsats over lang tid for å ivareta undervisningen på en best mulig måte. Nå er smittetrykket på THVGS svært høyt og vi kunne vel ikke tenke oss dårligere tidspunkt på et pålegg fra regjeringen om muntlig eksamen enn nå! Den tiden som er igjen av dette skoleåret, vil det være mange elever i isolasjon eller karantene, så hvorfor skape så mye usikkerhet?

Nei, kunnskapsminister Guri Melby, vi i Larvik vil stå sammen om å gi elevene ved THVGS en mulighet til å avslutte skoleåret på en verdig og god måte med en standpunktkarakter med seg videre i livet.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.