Du kan høre podkasten ved å trykke på denne lenka.

– Mamma spurte meg en gang da jeg var rundt fem år om hvorfor jeg likte å danse. «Kroppen blir så glad», svarte jeg. Det synes jeg egentlig er ganske godt sagt.

Studio Nilles nye daglig leder heter som kjent Line Fredriksdatter, og hun har gjestet Larvikspodden denne uka. Line Fredriksdatter er fra Larvik, men har det meste av sin erfaring fra andre steder.

– Da jeg kom tilbake til Norge etter å ha vært i England så begynte jeg å undervise på Studio Nille, egentlig bare mens jeg ventet på noe annet. Det var da jeg oppdaget noen nye ting ved dansen; gleden ved å videreformidle den dansegleden som jeg sjøl har opplevd som barn, og fortsatt opplever. Dansejobbene jeg fikk siden kunne ikke toppe den følelsen jeg fikk da jeg sto og underviste barna.

Fredriksdatter er i dag leder for kulturskolen i Drammen, og tror arbeidsdagene blir ganske annerledes i sin nye jobb.

– Det blir en helt annen måte å jobbe på hos Studio Nille, enn der jeg er nå. Nå jobber jeg som en del av kommunen, hvor du har en haug med ledere over deg, og et stort administrasjonsapparat med personalavdeling og økonomiavdeling. Alt det ligger jo i denne ene stillingen hos Studio Nille.

I studio finner du også Geir-Atle Johnsen og Kjetil Vold.

Produsent er Virvel AS