Kyststien minutt for minutt den 11. august skal ta hele Larvik med på en reise i natur, musikk og historier. Hele turen direktesendes på op.no og håpet er at så mange som mulig fra Larvik er med og går selve turen. Filmen og bildene kan man jo se senere på op.no.

Har man ikke mulighet til å være med på selve turen selv, er man invitert til å følge hele opplevelsen, minutt for minutt på op.no.

Må ikke gå hele turen

Sammen med Larvik og Omegn turistforening, Larvik kommune og Røde Kors starter vi turen i Helgeroa kl. 08.00 søndag morgen. Er man i helt standard form kan man godt gå hele turen sammen med oss. Tempoet skal være ruslefart og det legges inn flere gode pauser med underholdning og hvile.

For dem som kanskje ikke er de råeste morgenfuglene, eller ikke har tid til å være med på hele turen, finnes det gode muligheter til å ta etapper.

Sentrale steder for å komme av og på gjengen som er med minutt for minutt, er starten i Helgeroa, Nevlunghavn, Trane camping ved Hummerbakken, Lydhusstranda i Naverfjorden eller Rakke.

Og det er ingen skam å bare ta en kort etappe. Alle som går litt av turen er en del av helheten.

Påmelding viser behov

Vi vet at mange har lyst til å være med og derfor prøver vi så godt vi kan å gjøre det så enkelt som mulig å delta. Transport er en utfordring som det jobbes med. Bussmulighet fra Larvik og Stavern ut til Helgeroa på morgenen. Skyttelbusser til de andre stoppestedene for turen, som kan ta folk inn og ut av selve turgjengen.

Mulighetene er mange og det er derfor viktig å vite hvor mange som blir med, enten hele veien eller på deler.

HER bør du melde deg på. Ikke bindene eller krevende, men hjelper oss stort i planleggingen.

Meld deg på i dag!

Program på flere stopp

Underveis vil det skje kulturelle overraskelser. Arve Karlsen hos kommunens kulturkontor har en plan for hva man skal underholdes med. Men røper ikke alt i dag.

– Jeg kan si at i Nevlunghavn vil det bli jazz og sommerlige toner fra Evergreeners. Når man kommer helt fram til Fredriksvern Verft dukker Men in Black opp med flotte trommesoloer, sier han.

På alle store stopp blir det et program med underholdning og intervjuer. Og kanskje dukker det opp noen kulturopplevelser på stien også.

 

Bli med på Kyststien minutt for minutt 11. august

Du kan bli med på årets flotteste tur i Larvik

Vi går Kyststien Helgeroa-Stavern

Østlands-Posten og samarbeidspartnere tar turen med direktesending, intervjuer og underholdning underveis, og håper å se deg med i følge

Du kan være med på hele eller deler av turen.

Start: 08.00 Helgeroa

Stopp 1: 10.15 Nevlunghavn (30 min pause med underholdning)

Stopp 2: Smørvika (15 min)

Stopp 3: 13.00 (30 min pause med underholdning) Trane Camping Hummerbakken

Stopp 4: 15.45 Naverfjorden Lydhus (30 min pause med underholdning. Barn og familie)

Stopp 5: Røvika (15 min)

Mål: 20.00 Stavern: Fredriksvern Verft

Det blir underholdning og kulturinnslag underveis.

MELD DEG PÅ HER