Peder Farmen og hans stab i Fram gjentar dermed suksessen fra i fjor, og håper å fylle Pakkhuset med mennesker som bryr seg om byen og distriktet vårt.

Arrangementet kalles treffende nok Larvik Framfor Alt.

– Dyktige folk

– Ja, vi spinner videre på arrangementet fra i fjor. Vi ønsker blant annet å synliggjøre alt positivt som skjer i Larvik, og vi får besøk av larviksfolk som har ledende roller i bedrifter andre steder i landet – men også dyktige folk som har ledende stillinger lokalt, sier en engasjert Peder Farmen.

Stolthet over byen vår og stolthet over det positive som skjer her, er essensen i arrangementet.

– Det er en god samling foredragsholdere, som har en god miks når det gjelder innhold, lover Farmen.

Ordfører Erik Bringedal innleder på Pakkhuset, i et arrangement som på fotball-vis inneholder to omganger og én pause imellom.

Jens Staff, lederen i Skagerak Energi, kommer for å prate om strømmarkedet. Hvorfor prisene er så høye, og hvordan problemet kan løses, er noe av det Staff vil prate om. Også Nora Johanne Sørsdahl, CEO i Reen Group, er særdeles aktuell når hun skal snakke om bærekraft og gjenbruk av avfall.

LES OGSÅ: Fikk over 400.000 i strømregninger på fire måneder: – Det har gjort at vi ikke klarer å drive lenger

Variert program

– I tillegg kommer Kristine Anvik Leach som er en av topplederne i Jotun, samt kommunedirektør Gro Herheim – kommunedirektør i Larvik kommune. Begge vil snakke om hvordan vi kan gjøre byen mer attraktiv for næringsliv og enkeltmennesker, og kanskje vi får svar på hvordan Larvik kan bli en bedre by å bo i, tror Peder Farmen som også har invitert inn Frams hovedtrener Haakon Lunov til å holde et foredrag om blant annet samhandling og prestasjonskultur.

Frams sponsornettverk vil selvsagt prege tilhørerne på arrangementet, men også andre interesserte kan komme – selv om arrangementet dog ikke er gratis.

– Jeg regner med at mellom 60 og 80 gjester kommer, noe som vil være omtrent samme antall som i fjor, avslutter Farmen som lover at kveldens foredrag og «mingle-delen» blir spennende, hyggelig og lærerikt.

LES OGSÅ: «Ingen» vet hvem denne mannen er: – Jeg er fremdeles redd for at han skal gjøre det samme igjen