– De ser egentlig klin like ut. Men det dreier seg om to forskjellige hunder av typen labrador, sier Nicolai Myhre hos bilbergingsfirmaet til Østlands-Posten søndag.

Men de to har mer til felles enn bare utseendet og det faktum at begge er tisper.

Siden begynnelsen av juni har de begge – av ukjente årsaker – kommet bort fra eierne sine. Og altså endt opp hos Myhre og kollegene hans på Skinmo.

LES OGSÅ: Da klinikken lokket med åpningsfest og modellkonkurranse, strømmet det på: – Vi elsker det vi driver med

Én på kennel

Den første, som ble funnet i Helgeroa i begynnelsen av måneden, er allerede sendt videre til kennel i påvente av at eieren skal melde seg, mens labrador nummer to kom inn denne helgen.

«Nå har vi besøk av ei frøken fra Langestrand. Hun er veldig lik den forrige gjesten vår, men er altså ikke den samme. Vi leker med henne mens vi prøver å finne menneskene hennes. Er det din hund?» skriver Bilberging Vestfold på sin Facebook-side lørdag kveld.

Håper på telefon

Ifølge Nicolai Myhre er det veldig opp og ned hvor ofte de får inn hunder som savner eierne sine. Nå krysser han fingrene for at de to labradorene snart får komme hjem igjen.

– Jeg håper eierne melder seg. For vi har jo egentlig andre ting å drive med enn å passe på hunder, og så har de det selvfølgelig best hos eierne sine, sier han.

Er en av disse din hund, eller vet du hvem som eier den? Da kan du ringe Bilberging Vestfolds på telefonnummer 971 55 000.