Det finnes utallige muligheter til å gjøre et kupp, enten du vil kjøpe, selge, jobbe, leie eller bare surfe. For det kan jo hende at du gjør det beste kuppet ved ikke å kjøpe det du kommer over og lurer litt på.

Vi tok en runde og søkte opp noe av det som finnes på Larvik-Finn i øyeblikket, og det mangler ikke på godbitene.

Hvis du har litt tid til overs kan du både ta en malejobb til 300 kroner timen, støpe, bære, planere og kjøre bort fyllmasse til 300 kroner timen.

Har du bil kan du flytte en stor spisestue fra Oslo til Larvik for 1.500 kroner, eller hjelpe en til å skru sammen men basskasse til bilen! Sånn kan du egentlig fortsette å tjene penger resten av påsken. Det er ni småjobber i Larvik for øyeblikket, og Vestfold er ikke større enn at du kan utvide til 39 muligheter.

Har du forresten lyst på en større jobb som er mer langsiktig, er det 245 ledige stillinger i Larvik for øyeblikket. Blant annet kan du få mye å gjøre som en av to nye teamleder i byggesaksavdelingen i Larvik kommune, som ble lyst til 26. mars.

Her er det som kjent litt å ta tak i, og en av teamlederne skal jobbe med dispensasjoner og klager.

 

Har du ryddet loftet?

Mange bruker påsken til å gå på ski på fjellet, og andre til å rydde opp i garasjen og boden.

Hver vår kan du kjøpe mye og selge mye av det du ikke har bruk for. For eksempel en båt til 5.000 kroner?

Har du for eksempel en lirekasse på loftet trenger du ikke å reise ut av kommunen for å finne en som har lyst til å kjøpe og restaurere.

Eller kanskje du har en flaggstang til overs, og irriterer deg over at mannen aldri får hengt opp flagget i tide? Nå ønsker noen å kjøpe den hvis den er 8–10 meter lang.

Hvis du er rask kan du til og med få solgt påskeharen (til kona?) før påsken 2018 er over – og kjøperen ikke angrer seg og venter til neste år.

 

Klær, ski drømmer og svake øyeblikk

Du får selvfølgelig kjøpt alt det vanlige, innenfor Larviks grenser, som klær, sko, lysestaker, hyller, sofaer, stoler, ammeputer, ski og så videre og så videre.

Men du kan også finne gitarer som kanskje er kjøpt i et svakt øyeblikk, fotballsko som ikke oppfylte proffdrømmen.

Noen har kanskje også bruk for en traktorhenger fra 1976 eller en Ferguson gråtass fra 1947 som trenger stell og pleie.

Du kan til og med få kjøpt en hovedbryter, hvis du har lyst, og en vindeltrapp som ikke passet inn der den ble bestilt.

 

Unik bil til 1,65 millioner

Mange søker også på finn.no etter bolig og bil.

Det finnes utallige muligheter- enten du har lite penger og kan ha en bil som har gått mye, eller har mye penger og vil ha en bil som har gått lite. I den sistnevnte klassen koster den dyreste bilen i Larvik akkurat nå 1,65 millioner kroner.

Den er imidlertid ikke ny, men en Mercedes kabriolet fra 1938, og ble importert til Norge av tyske ledere i forbindelse med okkupasjonen under krigen.

ØP har vært i kontakt med selgeren tidligere, men han ønsker ikke å stille opp for å fortelle om bilen, men skriver at den har en unik krigshistorie fra Norge, og er et investeringsprosjekt det bare skal finnes om lag 30 av i verden.

 

Endelig falt sofa ned fra toppen

De siste årene har sofa dominert stort i hva folk søker mest etter på finn.no.

Også i år er det søkt på over 700.000 ganger, men det er likevel ikke nok til å toppe listene etter en rekordvinter når det gjelder snø.

– Det er ikke så veldig overraskende at snøfreser er populært på FINN i år. Det har kommet store snømengder over hele landet, til tider så ofte og mye at mange har slitt med å få fjernet snø fra oppkjørsel, veier og tak før det laver ned igjen. Da er det nok en del som har tenkt at en snøfreser er litt praktisk, sier Adéle Cappelen Blystad, kommunikasjonsrådgiver i FINN.

Mange har også søkt om hjelp til snømåking denne vinteren, og responsen var stor fra dem som ville hjelpe. Rekorden skal ha vært en som fikk målt oppkjørselen 17 minutter etter at han la ut jobben.

Påsketider er imidlertid mest tid for å forberede vårsesongen, og ikke kjøpe vinterutstyr. Disse gjenstandene søkte flest på i påsken i fjor (merkevarer er ikke tatt med):

■ Hagemøbler
■ Sykkel
■ Sofa
■ Bunad
■ Kjøkken
■ Drivhus