Gode plasseringer til NMK Larvik-førere på Finnskogbanen

De tre beste i junior: på toppen Trond Simen Larsen, Torjus Svenneby på andre og Mats Marthinsen på tredje.

De tre beste i junior: på toppen Trond Simen Larsen, Torjus Svenneby på andre og Mats Marthinsen på tredje. Foto:

Av

I helgen ble den 5 NM runden i rallycross kjørt på Finskogbanen, og NMK Larvik hadde fem førere på startstreken.

DEL

InnsendtI junior stilte Mats Marthinsen, han slet med å komme av gårde i starten i første & andre omg., men i tredje omgang satt det og Mats tok en andre tid og en tredje tid søndag. Han kvalifiserte seg da rett i A-finale til fjerde spor, og endte til slutt på en tredje plass.

I klasse 1 stilte Ada Marie Hvaal, Helene Hvaal & Christian Hobæk. Ada Marie var uheldig og fikk motorproblemer, hun måtte dermed bryte løpet allerede i 1 omg. Helene kjørte inn til en sjuende tid, tiende tid, sekstende tid og fikk en brutt omgang, hun kvalifiserte dermed inn til tredje spor i C-finalen. Helene endte til slutt på 11 plass.

De tre beste i klasse 1: vinner Espen Isaksætre, nr to Christian Hobæk og nr tre Asgeir Tharaldsen.

De tre beste i klasse 1: vinner Espen Isaksætre, nr to Christian Hobæk og nr tre Asgeir Tharaldsen. Foto:

Christian Hobæk åpnet med to andre tider, og lå godt an i tredje omg. men dessverre var det noe i forstillingen som røyk og Christian måtte bryte siste strekken før mål. I fjerde omg. kjørte han inn til en åttende tid, han kvalifiserte dermed inn til fjerde spor i A-finalen. I finalen kom han ut som nr. to og denne plassen holdt han til mål.

I klasse to kjørte Lina Maria Holt, hun hadde en tiende tid, brutt, åttende tid og en tiende, dette holdt til en sammenlagt ellevte plass som dessverre er første plass uten finale.

Både Marthinsen & Hobæk har mulighet til en medalje sammenlagt, så finalen på Momarken 20 & 21 september blir spennende.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags