Gå til sidens hovedinnhold

Noen nye fjes og litt sexundervisning bør gjøre folk nysgjerrige

Artikkelen er over 2 år gammel

Det skjer hver vår, og det er like morsomt hver gang. Revygruppen Splitter Pine har premiere lørdag og spiller også tre forestillinger i neste uke.

De har 12 aktører på scenen når det finpusses på sketsjer og morsomheter på Breidablikk rett før premierehelgen.

– Men dette er en lagseier. Vi har et veldig godt støtteapparat i gruppa som, ikke er synlige på forestillingene, men helt avgjørende for resultatet ved å sørge for lyd, lys, kostymer og alt mulig annet, forteller Monica Flaatten i revygruppen.

Og det er nok ikke dumt å løfte fram alle de som står bak og ikke vises. De er grunnlaget for all aktivitet som skjer, i all slags organisert aktivitet.

Regi er det Andre Klausen som har. Han har også hatt samme jobben i Hvarnes, og for russerevyen ved Thor Heyerdahl.

– Han er et genialt revyhode som får maksimalt ut av tekstene våre. Samtidig kan vi slenge på at vi også er overveldet over gode og trofaste sponsorer, fortsetter hun.

LES OGSÅ: Latteren satt løst i Lardal

Noen nye fjes og litt sexundervisning

Tre nye aktører blir det å se på scenen denne våren.

– De har bydd på seg selv og bidratt mye. Samtidig har vi solide lokale krefter i bandet. Fire godt samspilte musikere som faktisk ikke hadde spilt sammen før revyperioden startet, forklarer Flaatten.

Men alle lurer alltid på hva som blir servert fra scenen. Hvem i Lågendalen får gjennomgå, og er det noen som blir fornærmet?

– Vi har noen spenstige sangvalg og stor variasjon. Det blir sexundervisning, og vi sier så pent vi kan hva vi mener om ideen om en vindmøllepark som blant annet berører Vindfjell, røper hun forsiktig.

Og en gjenganger blir det nok også med skisenteret.

– Vi ser med nye øyne på Svarstad Skisenter, og vi ser på digitale medier fra barnas perspektiv. Den siste bør alle foreldre få med seg, frister hun.

Premiere lørdag er i utgangspunktet utsolgt, men det er mulighet til ås etter seg på ventelister. Åpne forestillinger blir det tirsdag, fredag og søndag i neste uke.

LES OGSÅ: Latterkule fra Lardal

Bildeserie

Fest på scenen og fest på lokalet - se bildene

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.