Kihlman har blitt landskjent for sin blogg «Pappahjerte», og nå er han altså nominert til to priser av nettstedet Vixen.

«Pappahjerte» er nominert i kategoriene «Årets livsstilsblogg» og «Årets nykommer», og ifølge nettstedet kom det i år inn 20.000 forslag til nominasjoner.

Peter Kihlmans blogg ble plukket ut blant semifinalistene, og nå kan leserne stemme fram sine favorittblogger til finalen på nyåret.

«Jeg har rett og slett ikke ord for hvor inn i hampesvarten glad, stolt og JADDAAAAA!!!!!-stemning det er i kroppen akkurat nå! Jeg, en skjeggete pappablogger med babygulp på skjorta og poser under øya, har blitt nominert til hele TO ulike priser i Vixen Blog Awards; en prisutdeling utelukkende tiltenkt de usannsynlig vakre og überhippe.

Men i år har det altså skjedd. Festen er truet. Noe skummelt lusker i skyggene. En trøtt fyr som lukter barnemat og bajsbleier har sneket seg inn under radaren», skriver Kihlmann i bloggen sin søndag.

"Så for alt som er hellig, ved Odins skjegg og fløyelskrøllene til Trond Nagell-Dahl (pianisten i Beat for Beat), hvis du liker denne bloggen, hvis du føler deg hjemme her og ønsker å se en seriøst motedyslektisk blogger snappe statuer fra rett under nesa på moteeliten: Gå inn og gi din stemme i kategoriene Årets Nykommer og Årets Livsstilblogg", legger han til.

Les også: Kvinnene elsker denne mannen