Nikolai (18) fra Larvik til semifinale i «Norske Talenter»

KONKURRANSE: Trommer, xylofon og humor er våpenet til Nikolai Lysnes fra Larvik når han deltar i «Norske Talenter». I kveld ser du ham på TV.

KONKURRANSE: Trommer, xylofon og humor er våpenet til Nikolai Lysnes fra Larvik når han deltar i «Norske Talenter». I kveld ser du ham på TV. Foto:

Nikolai Lysnes (18), elev ved Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik, skaffet fredag seg billett til semifinalen i TV2-programmet «Norske Talenter».

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

SISTE: Nikolay Lysnes gikk videre til semifinalen. Gikk du glipp av fredagens opptreden så kan du se den her (ekstern lenke): Nikolai Lysnes i Norske talenter fredag 17. mars

------------------------------

Dette skrev vi før programmet ble sendt på tv fredag:

– Alle som deltar i «Norske Talenter», har et talent. Derfor gjelder det å finne det lille ekstra som gjør at en skiller seg ut fra de andre. Jeg valgte humor og underholdningsverdi.

Det uttaler Nikolai Lysnes ifølge nettsidene til Thor Heyerdahl videregående skole.

18-åringen er sisteårselev ved musikklinja. Nylig deltok han i skoleprosjektet «10denes beste» med tre forestillinger i Bølgen, der han spilte xylofon.

Når han står på scenen foran «Norske Talenter»-dommerne, er det med trommer og xylofon – og humor.

– En oppdager fort hva folk ler av. Da jeg skulle framføre «Czardas» i Bølgen bestemte jeg meg for å gjøre litt mer show ut av det enn vi gjorde under forestillingen «Movements» to år tidligere. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få en sånn respons fra publikum, forteller Nikolai.

Kveldens TV-sending, som går i opptak, er den tredje dommerutvelgelsen og den 19. episoden av totalt 36. Uansett hva som skjer, er Nikolai klar på at han vil utdanne seg innen musikk og senere leve av det.

– Det neste året skal jeg bruke til å øve sånn at jeg blir skikkelig god og forhåpentligvis kommer inn på studiet rytmisk musikk ved Universitetet i Agder, uttaler han ifølge skolens nettsider.

Artikkeltags