Gå til sidens hovedinnhold

Bilberger: – Ingen kan kjøre bil og alt går gærent for de fleste

Artikkelen er over 3 år gammel

Bilbergerne har hatt svært mange oppdrag i natt og i morgentimene og mange har kjørt ut.

(Sandefjords Blad)

Politiet i Vestfold meldte klokka 09.08 om en ulykke i nordgående løp på E18 ved Fokserød. Den føyde seg inn i rekken av uhell denne morgenen, på det som kan kalles årets første dag med skikkelig snøvær i Vestfold.

Politiet kunne raskt konstatere at ulykken på Fokserød var et mindre uhell, men hastigheten ble satt ned, og det var generelt ugreie kjøreforhold for mange onsdag morgen.

Ingen personskade. Mindre materielle skader på bilene. Kunne kjøre vekk for egen maskin. Partene fyller ut skademelding. Veien åpen for normal trafikk.

– Jeg har vært på fire utforkjøringer

Både Falck og Viking rapporterer om en svært travel morgen.

– Nå er det full fart. Jeg sitter her og kjører, og skal ha med en bil fra veien hjem. Det startet klokka halv fem i natt. Jeg har vært på fire utforkjøringer og kollegaen min har vært på to på morgenkvisten, forteller en ansatt fra Falck Sandefjord, som sier han frykter mildere vær utover dagen kan skape enda verre kjøreforhold.

Det gjør også Anders Gui fra Bilberging Vestfold.

– Hvis været slår om og det begynner å regne, blir det nok enda mer å gjøre, i og med at det er kaldt i bakken. Jeg tror nok helt sikkert vi kan få en spennende dag, sier Gui.

LES OGSÅ: Kjørte av veien på E18

– Mange biler i grøfta

Også de har hatt mye å gjøre helt siden det begynte å snø i 4-tida i natt.

– Det har vært veldig mange biler i grøfta. Nattevakta har vært ute og kjørt hele natta. Like etter det begynte å snø kom de første meldingene om biler i grøfta inn til oss. Totalt hadde nattevaktene en 15–18 jobber før klokka var bikket 8, sier Gui.

Han sier det stort sett alltid er kaos den første gangen det kommer snø om vinteren.

– Det kom litt snø forrige uke, men da var det veldig rolig. Men i dag føler jeg har vært sånn det pleier å være på vinterens første snøfall. Ingen kan kjøre bil og alt går gærent for de fleste, sier Gui, som opplyser om at 11 av deres 15 biler var ute på oppdrag da avisa ringte like etter 9-tiden.

LES OGSÅ: Rullestolbruker påkjørt i fotgjengerfelt

 

Kommentarer til denne saken