Gå til sidens hovedinnhold

Politiet og kommunen stenger Systembolaget

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet og kommunen stenger Systembolaget i Strømstad på Skjærtordag. Her får du også åpningstidene på Vinmonopolet i påsken.

(Drammens Tidende)

Som vanlig er Vinmonopolet stengt på helligdagene i påsken, men mange butikker har utvidet åpningstid tirsdag. De stenger derimot tidlig på onsdag.

Når det gjelder vårt naboland Sverige og Systembolaget, så har de åpent fra 10–19 både tirsdag og onsdag, mens de holder stengt på langfredag.

Men mens det er åpent på Systembolaget de fleste andre stedene i Sverige på skjærtorsdag, holder man stengt i Strømstad.

– Strömstad kommune har i samråd med politiet besluttet at våre butikker i Strömstad, Oslovägen 7 och Oslovägen 56, skal holdes stengt på skjærtorsdag, skriver de på sin hjemmeside.

Polets åpningstider

Vinmonopolet opplyser følgende på sin hjemmeside.

– Alle våre butikker, unntatt Hammerfest, har åpent på påskeaften, lørdag 31. mars. Mange butikker har utvidet åpningstid 26. og 27. mars, men vi stenger seinest kl. 15 onsdag 28. mars. Alle butikker er stengt på helligdagene i påsken.

– Siste anledning til å handle på Polet før påskeaften er kl. 15 onsdag 28. mars. Merk at Vinmonopolet er stengt andre påskedag, mandag 2. april.

I tillegg har Vinmonopolet lagt fram følgende lenke som viser detaljerte åpningstider for alle butikkene i påsken.